Follow:
SHAKLEE

Set Kurus Premium Shaklee

Membantu dalam usaha menurunkan berat badan secara sihat dan berkesan.

Set Kurus Shaklee Premium

Terdiri daripada konsep 3B iaitu:

  1. BUANG / DETOX
  2. BAKAR
  3. BINA

Konsep 1 : BUANG / DETOX

Perlu kita tahu bahawa sebelum memulakan sebarang pengambilan makanan tambahan kita perlu membersihkan usus kita. Pembersihan usus yang dimaksudkan ini ialah detox.

Kita tahu tak apa tu detox? Detox ialah dimana segala kotoran, kerak-kerak najis yang tersekat dalam usus kita yang telah lama tersimpan akan dibersihkan atau dikeluarkan dan segala toksin yang ada dalam badan juga akan dibuang. Jadi, ini akan memudahkan penyerapan zat dan vitamin atau suplemen atau makanan tambahan yang kita ambil.

Suplemen untuk konsep buang atau detox ini ialah

  1. Alfalfa Complex
  2. Herblax

Konsep 2 : BAKAR

Setelah kita selesai detoxkan diri kita pula, kita akan bakar pula lemak jahat yang ada dalam tubuh badan kita. Dalam proses ni, ia akan memecahkan lemak dan sekaligus mengawal nafsu makan kita, dimana ini akan membatu kita menurunkan berat badan juga boleh mengempiskan perut bagi mereka yang mengalami masalah perut buncit.

Suplemen untuk konsep bakar ini ialah :

  1. Lecithin
  2. Omega Guard

Konsep 3 : BINA

MomyMez rasa ramai lagi yang tak tahu bahawa protein sangat diperlukan ketika menjalani program menurunkan berat badan kan. Kenapa protein ni perlu diambil?

Protein ni sangatlah diperlukan kerana apabila lemak diuraikan daripada badan, otot kita diperlukan untuk menggantikan ruangan yang kosong itu untuk mengelakkan kulit kita kelihatan tidak bermaya.lembik dan kusam. Sebab tu pastikan anda amnil protein dalam program kurus anda tau..sebab protein ni juga membantu tingkatkan metabolisme.meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan kenyang lebih lama dan menjaga otot bebas lemak. Badan pun akan jadi fit. Mestilah kita nak fit kann..Aumm😆

Protein Shaklee untuk konsep bina ini pula ialah :

  1. Cinch Shake Mix (Ada 3 perisa : Vanilla,Coklat dan Cafe Latte)
  2. ESP soy non-Gmo

 

Selain itu, kita juga perlukan Cinch Tea Mix untuk membantu proses penurunan berat badan. Kandungan Cinch Tea Mix ini sangat membantu dalam meningkatkan metabolisme dimana ia bantu membakar kalori sebanyak 4x ganda, dan juga bantu kawal selera makan kita. Mengandungi antioksidan yang tinggi dan merupakan agen detox yang kuat.

Pengambilan Vita-Lea iaitu multivitamin Shaklee juga penting. Kerana untuk menyokong proses penurunan berat badan, kita perlu sokongan multivitamin untuk mencukupkan keperluan nutrisi harian badan kita.

 

***Tahu tak? Metabolisme yang rendah akan menggangu proses penurunan berat badan termasuk lah nutirisi yang kurang dalam tubuh badan.

Selain itu, kita juga perlukan Cinch Tea Mix untuk membantu proses penurunan berat badan. Kandungan Cinch Tea Mix ini sangat membantu dalam meningkatkan metabolisme dimana ia bantu membakar kalori sebanyak 4x ganda, dan juga bantu kawal selera makan kita. Mengandungi antioksidan yang tinggi dan merupakan agen detox yang kuat.

Pengambilan Vita-Lea iaitu multivitamin Shaklee juga penting. Kerana untuk menyokong proses penurunan berat badan, kita perlu sokongan multivitamin untuk mencukupkan keperluan nutrisi harian badan kita.

Nak tahu lebih lanjut boleh hubungi momymez sendiri di 011-2660 0235 atau klik link ini http://momykurus.wasap.my

Buat pembelian segera boleh klik image dibawah ini

 

Share on
Next Post

You may also like

  • Reply Ena Suhaina Mat Jaidin

    Set kurus terbaik shaklee

    May 15, 2018 at 12:20 pm
  • Reply Eva Matt's

    Jom kurus sebelum raya

    May 15, 2018 at 3:01 pm
  • Reply Diana

    set kurus premium

    May 15, 2018 at 5:34 pm
  • Reply Saheera

    Best set kurus shaklee ni.

    May 15, 2018 at 5:47 pm
  • Reply Suhanah Muslin

    set kurus yang terbaik, berkesan dan selamat digunakan

    May 16, 2018 at 3:39 am
  • Reply Maglynna

    Kurus, yang pasti selamat dan sihat the Shaklee way!

    May 16, 2018 at 9:22 am
  • Reply Shafizah

    Boleh la kurus sebelum raya ni hehe

    May 16, 2018 at 9:50 pm
  • Reply Nija

    Highly recommended set ni ramai dah kurus bila amalkan Set ni

    May 17, 2018 at 9:13 pm
  • Leave a Reply