Follow:
SHAKLEE

ESP Minuman Protein Yang Boleh Bantu Kenyang Lebih Lama

ESP adalah singkatan bagi Energizing Soy Protein. ESP merupakan sumber protein semulajadi yang berasakan soya berkualiti dari Shaklee.

Ia merupakan protein soya yang rendah indeks glisemik, bebas lemak dan kaya dengan asid amino penting yang diperlukan oleh tubuh badan kita dan telah terbukti secara klinikal mampu memberikan tenaga dan kenyang lebih lama.

Terdapat kajian menyatakan bahawa pengambilan protein sebanyak 30% dalam program diet seharian  akan membantu anda mengurangkan pengambilan kalori sehingga 450kalori dan dalam tempoh 12minggu anda boleh turunkan berat sebanyak 4.5kg tanpa diet lain. Wah!

Hebatkan kesan pengambilan protein ni untuk program diet anda.

Menurut womenshealthmag.com, makanan tinggi protein perlukan lebih tenaga dalam proses penghadaman dan metabolisme, ini akan membantu kalori dibakar lebih banyak lagi.

Pengambilan makanan tinggi protein dalam diet anda akan membantu anda rasa kenyang cepat dan kenyang lebih lama. Bayangkan kalau anda amalkan pengambilan protein terutamanya ESP ni, anda akan dapat kesan yang lebih mantap lagi. Bestnkan!

ESP membekalkan 14gram protein soya semulajadi  dan berkualiti pada setiap hidangan. Mengandungi 500mg kalsium dan 9asid amino perlu yang tidak dapat dihasilkan sendiri oleh tubuh.

Juga ia tidak mengandungi perisa tiruan, pemanis, pewarna dan bahan pengawet lain. The best part ialah ESP adalah soya non-Gmo dimana ia TIDAK diubah genetiknya. Ini akan memberikan kita 100% sumber protein berkualiti.

ESP ni sangat membantu dalam mengekalkan kepejalan otot sepanjang proses menurunkan berat badan anda. Malahan, anda akan memiliki kulit yang cantik, cerah dan sihat.

Kurus dan Cantik! Gituu..

Momymez sendiri mengamalkan penambilan protein ESP ini. Sangat membantu dalam proses menurunkan berat badan. Dalam sebulan momyMez dapat turunkan berat sebanyak 4kg tau! Protein ESP ini merupakan salah satu produk dalam Set Kurus momymez ambil.

Bagi anda yang mahu merasakan kesan yang WOW? Boleh hubungi momyMez untuk lebih lanjut. ->Whatsapp sekarang.

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Bagaimana Indeks Glisemik Bantu Turunkan Berat Badan | momyMez

    […] berhadapan dengan pilihan karbohidrat, sebaiknya pilihlah makanan yang mengandungi indeks glisemik (GI) yang rendah. Indeks glisemik yang rendah membantu mengawal kandungan glukosa (gula) dalam badan dengan […]

    June 2, 2018 at 4:01 pm
  • Leave a Reply